Manteniment d’arquetes i sifons

Manteniment d’arquetes i sifons. Manteniments preventius.

manteniment arquetes


Oferim la possibilitat de contractar un servei de manteniment preventiu contra embussos amb l’objectiu de prevenir futurs problemes a les seves instal·lacions.

Proposem aquest servei a comunitats de veïns, particulars, locals comercials o empreses, entre d’altres, per a realitzar la neteja de les seves instal·lacions i evitar futurs embussos i males olors.

El nostre servei de manteniment d’arquetes i sifons es realitza, normalment, cada 6 o 12 mesos, en funció de les necessitats de les seves instal·lacions.

En cas que els seus sifons o arquetes necessitin un altre tipus de manteniment, els nostres tècnics poden fer una valoració 100% personalitzada i assessorar-li sobre el tipus de manteniment que necessita per garantir una neteja adequada de les instal·lacions de la forma més eficaç.

L’objectiu que perseguim amb aquests manteniments preventius per arquetes i sifons es evitar l’obstrucció de les canalitzacions per a que puguin funcionar correctament, netejant les instal·lacions de greixos, sabons i restes sanitàries i orgàniques que s’adhereixen a les parets, per a que sempre estiguin netes i en perfectes condicions higièniques.

Manteniment d’arquetes a Barcelona

Manteniment de sifons a Barcelona

Manteniment de canonades a Barcelona

Manteniment i neteja d’arquetes sifòniques