Manteniment d’arquetes a Barcelona

Manteniment d’arquetes amb aigua a alta pressió

A Mesknet disposem de tècnics expers en serveis de manteniment d’arquetes.

Aquest manteniment està destinat a prevenir problemes d’embussos i males olors. La freqüència habitual d’actuació per a que les arquetes sempre es trobin en bones condicions es cada 6 o 12 mesos.

manteniment arquetes barcelonaRealitzem manteniments d’arquetes a Barcelona amb camions cuba, serveis a tota la provincia de Barcelona i altres localitats. Per a més informació consulti les nostres zones d’actuació.

A aquest servei actuem sobre arquetes i altres elements de la xarxa de sanejament d’aigües, per eliminar la brutícia i les possibles restes que puguin derivar en embussos.

manteniment arquetes barcelona

A aquests manteniments d’arquetes efectuem la neteja amb aigua a pressió del nostre camió cuba a Barcelona per tenir la pressió suficient per realitzar una bona neteja i garantir un servei de manteniment de la millor qualitat.

Executem manteniments a comunitats de veïns, pisos, cases, pàrquings, locals comercials, petits negocis, indústies o empreses, entre d’altres.

L’acumulació de restes orgàniques i líquids a arquetes es possible que generin embussos o males olors que es filtren a travès de les canonades.

Per aquest motiu, els manteniments preventius d’arquetes ajuden a evitar aquest tipus de situacions i a allargar la vida útil de les instal·lacions de fontaneria.

Confiï en nosaltres!