Neteja de fosses sèptiques, pous o aigües per inundació

Neteja de fosses sèptiques a Barcelona

Realitzem serveis de neteja de fosses sèptiques a toda la província de Barcelona.

Podem netejar i/o buidar qualsevol tipus de fossa o pou.

Retirem el fang, les aigües negres, entre d’altres, de les fosses sèptiques a Barcelona, i ho transportem a la depuradora.

Més serveis:

neteja fosses sèptiques barcelona

Som transportistes autoritzats de residus extrets als treballs de netejes de fosses sèptiques a Barcelona.

La nostra empresa disposa de tots els permisos necessaris pel transport segur de residus a planta depuradora.

Un dels nostres valors afegits es el respecte pel medi ambient. Transportem el fang a la depuradora pel seu posterior tractament.

Camions cuba per a neteja de fosses sèptiques i transport de residus

Tenim la millor flota de camions cuba per a neteja de fosses sèptiques a Barcelona, així com de pous o de qualsevol acumulació d’aigües brutes fecals o de plujes, transportant les aigües brutes a la planta depuradora per a la seva correcta gestió.

Si vostè ha patit una inundació al seu pou, local, habitatge o qualsevol de les seves instal·lacions, podem realitzar el servei d’extracció d’aigua.

Disposem de diverses cubes per a neteja de fosses sèptiques a tota la província de Barcelona i en diverses zones d’actuació, amb l’equipament necessari per actuar en tot tipus d’instal·lacions.

També realitzem manteniment de fosses sèptiques per a netejar els residus acumulats i transportar-los a la depuradora.

Som professionals amb una alta qualificació, experts en netejar fosses sèptiques amb camió cuba de forma ràpida i respectant el medi ambient.

Els residus son transportats a la depuradora on son tractats de forma adequada. Complim amb la normativa per a la gestió de residus, ens pot sol·licitar més informació sobre els nostres certificats i les normatives a través del nostre formulari de contacte o de qualsevol dels nostres telèfons.

A més, vostè pot escollir el camió cuba a Barcelona que millor s’adapti a les seves necessitats.