Càmeres TV per inspecció de canonades

inspecció canonades
Avançat sistema d’inspecció de canonades amb càmera de TV i gravació en DVD

Inspecció de canonades amb càmera

Tenim equips d’última generació per a la detecció de problemes a canonades, canyeries, sifons, arquetes, baixants, entre d’altres.

Pel nostre trenall d’inspecció de canonades també tenim localitzadors i transmissors per radiofreqüència de màxima fiabilitat.

Primer, introduïm el transmissor juntament amb la mànega d’aigua a pressió per la canonada afectada per realitzar la inspecció.

Una vegada assolit el punt on es troba el problema, aquest es detectat pel transmissor, que s’encarrega de marcar el punt exacte i la seva profunditat.

El servei d’inspecció de canonades es un suport important per realitzar desembussos més ràpids sense haver de fer mal les instal·lacions amb obres innecessàries.

Càmeres TV per inspeccionar tot tipus de canonades

Disposem d’un equip multimèdia d’última tecnologia.

L’equip està format per un avançat sistema de càmera de TV i gravació en DVD que ens permet obtenir imatges d’alta qualitat de les canonades i altres elements de les xarxes de sanejament de les aigües.

Durant tot el recorregut de la càmera a les inspeccions de canonades, vostè podrà veure el seu estat a una pantalla de 10 polzades, amb una resolució d’imatge molt alta que ens permet obtenir imatges amb un nivell de detall excel·lent.

Això li permetrà detectar amb exactitud qualsevol problema que pugui tenir a la seva instal·lació, com per exemple trencaments, arrels introduïdes a les canonades, arquetes no registrades, aixafament de canonades, sifons, entre d’altres.

La nostra càmera per a inspecció de canonades també està equipada amb un transmissor per radiofreqüència. Gràcias a aquesta tecnologia podem saber on es troben els problemes i la seva profunditat, el que ens permet treballar més ràpid i de forma més eficient, ja que gràcies a això podem veure l’interior de les canonades.

Localització d’arquetes per radiofreqüència

Localització de canonades soterrades

També t’expliquem com localitzar una canonada oculta