Desembussos Gelida

Els desembussos a Gelida son més efectius amb cubes Mesknet

Amb Mesknet t’assegures els desembussos a Gelida més ràpids i efectius.

Som una empresa de desembussos a Barcelona especialitzada en tot tipus de treballs de desembussos i neteja de canonades.

Actuem a l’Alt Penedès i a tota la provincia de Barcelona.

A tots els habitatges i negocis, fins i tot a locals, petites empreses o naus indsutrials, en definitiva, espais habilitats a realitzar les funcions de cuina, office o bany, es recomanable netejar les canonades de forma freqüent per evitar embussos i males olors.

Això s’ha de realitzar, com a mínim, 1 o 2 vegades l’any. Els nostres tècnics en desembussos el poden assessorar desprès de comprobar l’estat de les seves instal·lacions.

desembussos a gelida

Camió cuba per desembussos a Gelida

L’acumulación de sabó es un dels components més presents al bloqueig d eles canonades.

Una altra de les causes son les masses humides generades a les parets de les canonades, que es produeixen per l’escuma del sabó juntament amb l’absorció d’altres particules, i bloquejen les canonades, causant males olors, embussos, etc.

En aquest cas, el sabó per acumulació es el principal problema dels embussos, s’adhereix a les parets dels sifons i arquetes i no deixa passar les restes sanitàries.trucar desembussos gelida

A més del sabó, altres elements freqüents per haver de realitzar desembussos a Gelida, son l’acumulació de menjar, i l’oli i altres líquids orgànics derivats que estàn presents en l’ús diari de la cuina.

Manteniment de canonades Gelida

Un bon manteniment periòdic de les instal·lacions, efectuat per professionals del sector, es la clau per evitar futurs problemes d’embussos a Gelida.

Allargui la vida útil de les seves instal·lacions de fontaneria contractant el nostre servei de manteniment.

Els nostres tècnics li donaràn consell sobre la freqüència amb la que s’ha de realitzar aquest manteniment de canonades en funció de l’estat actual d’aquestes, la seva antiguitat, i altres factor com poden ser l’ús.

Aconsellem deixar un registre a sifons i arquetes, pel qual es pugui realitzar un sanejament amb les eines adequades de forma periòdica, i evitar, d’aquesta forma, aquests embussos.

Serveis per a tot tipus d’embussos a Gelida:

Baixants d’aigües fecals
Baixants de cuines
Baixants comunitaris
Baixants d’aigüeres
Arquetes sifòniques comunitàries
Arquetes generals
Sifons comunitàris i de particulars
Buidat de foses sèptiques i pous
Buidat de piscines
Buidat d’aigües per inundació

Desembussos ràpids a Gelida

A més de la nostra experiència, el nostre valor afegit es que realitzem els nostres desembussos de forma ràpida i àgil garantitzant un treball de qualitat i durador.

Si vol obtenir més informació sobre el nostre servei de desembussos a Gelida, truqui’ns al 626 07 13 19. Estarem encantats d’atendre’l.


Codi Postal: 08790